Recenze

Souhrn recenzí produktu Eliptické trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Crossový trenažér Grand

v dané akci velice příjemná cena umí vše co jsem chtěl i pár věcí navíc (funkce počítače) relativně lehký (hmotnost stroje) osobně jsem velice spokojen a stroj se mi používá velmi dobře dobře nastavitelná "vodováha" stroje dobře se s ním manipuluje při potřebě dát ho stranou mám ho krátce, ale zatím se projevuje jako kvalitní stroj a zatím funguje přesně tak jak jsem chtěl

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2014)

rozumně udělaný návod na montáž, relativně lehký koupil jsem ho z důvodu toho, že má všechny funkce, které jsem chtěl a navíc jako bonus byl ve velmi hezké akci

nastavení počítače na evropské hodnoty (rychlost km/h-m/h a vzdálenost (míle či km) imbusový klíč u stroje není úplně 100% (jsou tam dva) malinko jsem musel upravit spodní kryt rámu, nešel mi sesadit (možná to bylo jen tím, že nemám cvik pro sestavení)


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

Naprostá spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2012)

Jednoduchá montáž, přehledný návod. Tichý provoz, až překvapivě. Dobře pracující kompjůtr... ;-)

Nepřehledný návod k počítači... Chtělo by to popsat, co který program umí... Člověk na to sice příjde, ale kdyby se to mohl dočíst, bylo by to lepší...


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Doporučuji všem, kteří mají váhu do 80 kg, v této cenové hladině výborná mašinka, záruka 5 let, montáž zvládne i laik, pro domácí cvičení super stroj.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.09.2012)

Zatím super stroj, tichý, stabilní, montáž jsem zvládnul za 3 hodiny, holky si ho moc chválí

Zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Přístroj splnil moje očekávání. Dokonce i já, nepříliš sportovní typ a také už ne nejmladší, se každý den přiměji ke cvičení a ani se nemusím moc přemlouvat. Výborné jsou programy, které samy mění zátěž, takže cvičení není jednotvárné. Je rozhodně lepší pořídit si dražší přístroj, který má již více možností a cvičení je tím zábavnější - a já opravdu nejsem žádný sportovec!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2010)

pohyb na přístroji je něco mezi jízdou na kole a během na běžkách, prostě nádhera každé ráno mě báječně nastartuje po cvičení úplně zmizí ranní ztuhlost, která mě hodně trápí a nemám problém s chůzí do schodů


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Doporučuji , myslím ,že je lepší si koupit tento již dražší , než nějaký za pár kaček ,co se za chvíli rozsype.Mluvím po zkušenosti s rotopedem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.08.2016)

je už dražší ,takže je masivnější a vypadá ,že hodně vydrží.Sestavení poběhlo bez problému.Je tichý

Ne příliš přesný návod na použití displeje , čas neukazuje , ikdyž by měl prý automaticky


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Na doporučení paní v prodejně Vítkov. Velmi dobře mi jej popsala a vysvětlila vše kolem a to vše přes telefon :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2015)

velmi tichý a opravdu velmi dobrá a mohutná konstrukce. Barva dobrá, hmotnost do 150kg taky velmi dobré. Za týden a něco mám 4 kg dole a to jezdím tak kolem 7-9 km což není moc. Jsem velmi spokojená. Nic mi nevrže nepraská.

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Chtěla jsem stroj, který nebude sloužit jako věšák na šaty - aby cvičení na něm byla zábava,což se mi u Atlany Black splnilo - má rozumně dlouhý krok (pohyb nohou je krásně přirozený, žádné pidikrůčky) Nastavení zátěže je podle mě povedené. Vůbec mi neschází "elektronické řízení" odporu přímo na počítači, zatočit kolečkem opravdu není problém :-) Celkově výborný stroj, nejlepší poměr cena/výkon. Za zmínku určitě stojí i to, že Atlanta je doopravdy krásně tichá a kvůli váze i pěkně stabilní. Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě 2+1 a nedisponujeme tedy zvlášť místností pro posilovnu, velmi oceňuji (velká!!!) přepravní kolečka stroje - stačí naklopit přemístit do místa cvičení a poté zase zpět do kouta, aby nepřekážel. Eliptical Atlanta Black rozhodně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2012)

Stabilita,tichý chod, délka kroku, rozumné nastavení zátěže, poměr cena/výkon

---


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

produkt jsem si vyzkoušel přímo na prodejně a po doporučení prodejce. Byl jsem spokojen s obsluhou, která mi i doporučila internetový prodej (kvůli dovozu zboží-váží 52 kg). Naprostá spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2012)

tichý provoz kvalitní konstrukce

zatim nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Výborný. Snad jen trochu nepraktické umístění baterie hrudního pásu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2017)

Pro domácí použití prvotřídní. Recenze a rady přátel

Proti výrobku samotnému nic. Pokud si zaplatíte dopravu od ČP mějte se na pozoru - otřesné!


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

plní to co jsme očekávali až na defekt krytu nemáme žádnou výtku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

splňuje požadavky, rozměry

produkt je velmi dobře zabalen takže až po kompletním roztrhání jsme zjistily že je prasklý plastový kryt, následnou reklamaci s vidinou balení a posílání 52kg balíku jsme vzdali


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Doporučuji všem těm, kteří jsou nerozhodní jako já. Tenhle stroj je ideální varianta a zamilujete si ho.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2016)

Super stroj pro sportovní nadšence, zvládne i dvoufázový trénink každý den. Není nijak robustní, přesto je velmi stabilní. Pohyb je plynulý, délka kroku ideální pro protažení hýžďového svalu. Tichý chod.

v zátěžovém kole se něco tře, ale obchod ihned na reklamaci zareagoval.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

ačkoliv jsem výrobek eliptical neznala, pouze jsem ho vídala, moc jsem si ho přála, jenže jsem nevěděla jak si vybrat a na stránkách je vše velmi dobře vysvětleno. Teď na něm jezdím skoro každý den. Je to super, lepší jak rotoped.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2010)

velmi rychlé různé cenové relace větší výběr než v obchodě


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2019)

zatím super

I když trenažér má kolečka na přemístění, sama ho neuzvednu a nepřemístím. a nejsou tam ani žádné úchyty za které bych to zvedla. Z toho jsem velmi zklamaná. Jinak hodnotím výrobek kladně a jsem velmi spokojená.


Recenze Eliptical inSPORTline Madesto

Oproti starému typu maximální spokojenost, velice tichý, na starém ta hodina byla utrpení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2017)

Velmi tichý chod, plynulý nesekavý pohyb, vhodný pro osoby malého i velkého vzrůstu. Je kam položit MP3 přehrávač nebo tablet. Zatím žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Jelikož jsem po těžké operaci páteře, výměně kolene a další zdravotní problémy, zlepšuji si kondici a vynahrazujemi to vzpomínky, kdy jsem byla sportovně aktivní a chodila 4x týdně cvičit. Časem, dle financí v invalidním důchodu, si chci ještě koupit některý z vibračních strojů, který mi bude potom doporučen, abych si své zdraví ještě více podpořila a probudila, zatím nefunkční svalstvo po velkých řezech při operacích. Věřím, že to s Vašema stroji dokážu a můj zdravotní stav se i mojím přičiněním ještě více zlepší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.03.2015)

slouží k určené potřebě, mě hlavně ke zlepšení mého zdraví.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Přístroj splnil moje očekávání. Dokonce i já, nepříliš sportovní typ a také už ne nejmladší, se každý den přiměji ke cvičení a ani se nemusím moc přemlouvat. Výborné jsou programy, které samy mění zátěž, takže cvičení není jednotvárné. Je rozhodně lepší pořídit si dražší přístroj, který má již více možností a cvičení je tím zábavnější - a já opravdu nejsem žádný sportovec!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2010)

pohyb na přístroji je něco mezi jízdou na kole a během na běžkách, prostě nádhera každé ráno mě báječně nastartuje po cvičení úplně zmizí ranní ztuhlost, která mě hodně trápí a nemám problém s chůzí do schodů


Recenze Eliptical inSPORTline Trenton

na lince insportline mi tento trenažér doporučili, když jsem jim řekla jaké požadavky mám a jsem s ním spokojená,mám ho jen pár dnů tak zatím je vše ok

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

moderní design, dobře se na něm cvičí

dodací lhůta delší


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Není to můj první produkt od Insportline. Zatím jsem se všemi spokojený. Největší výhodu v tomto obchodě vidím v tom, že personál je hodně kvalifikovaný, myslím i nadšený pro to co prodává.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2016)

Je to dobrý trenažer. Ukazuje všechny potřebné hodnoty. Výhodou je hrudní pás na tepovou frekvenci. Jinak by to nebylo ono.


Recenze Eliptical inSPORTline Tucson

Tento produkt jsem koupila dceři k jejímu životnímu jubileu.Ona ale dárek odmítla,tak jsem si trenažer nechala sama a jsem s ním velmi spokojená.Přesto, že je mi 67 roků,potřebuji se pohybovat,protože mě bolí nohy. A tento produkt mi vyhovuje. Doporučuji ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2015)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Phoenix

Tento eliptical jsme si vybrali kvůli naší výšce do 180 cm, dále kvůli tichému chodu a že se pohybuje v přijatelné cenové relaci. Cvičíme na něm teprve druhý týden, ale zatím jsme velice spokojeni, má tichý chod a dále možnost nastavení délky kroku. Akorád pedály by mohly být protiskluzové. Sestavení stroje podle přiloženého návodu jsme také zvládli dobře. Tento eliptical bychom doporučili i ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.11.2009)

Eliptical Phoenix používáme již 2. týden. Zatím jsme spokojeni, má tichý chod a možnost nastavení délky kroku.Sestavení elipticalu podle přiloženého návodu je jednoduché.

Pedály by mohly být protiskluzové.


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

Má paní ho dostala k 35 narozeninám a splnil svůj účel. Baví jí na něm cvičit - kila jdou velmi rychle dolů. Díky různým programům spálíte za 10 min více kalorií než např. při 30 min zátěži na jiný program. Manuál je celkem dobrý a postupně jedete programy až k vrcholovému sportovci. Za mě jeden z výroků, který za cenu okolo 15 tis dostanete masivní konstrukci, na 150 kg váhy a hlavně to není krátký krok, ale pořádně Vás protáhne. PS. V této cenové relaci a takový vzhled moc neseženete.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.09.2019)

dá se říci polo profi stroj dlouhý krok masivní konstrukce spousta programů ačkoliv v obchodě se psalo v popisu, že není součástí balení pás okolo hrudníku na měření TF já jej měl přiložen k tomu

koukal jsem na vše a jediné co bych vytkl je možná malá šíře produktu a při zátěži se kývá sice maličko ale ano čekal jsem display trochu jiný - dotykový, ale není to až tak špatné


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Chtěla jsem stroj, který nebude sloužit jako věšák na šaty - aby cvičení na něm byla zábava,což se mi u Atlany Black splnilo - má rozumně dlouhý krok (pohyb nohou je krásně přirozený, žádné pidikrůčky) Nastavení zátěže je podle mě povedené. Vůbec mi neschází "elektronické řízení" odporu přímo na počítači, zatočit kolečkem opravdu není problém :-) Celkově výborný stroj, nejlepší poměr cena/výkon. Za zmínku určitě stojí i to, že Atlanta je doopravdy krásně tichá a kvůli váze i pěkně stabilní. Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě 2+1 a nedisponujeme tedy zvlášť místností pro posilovnu, velmi oceňuji (velká!!!) přepravní kolečka stroje - stačí naklopit přemístit do místa cvičení a poté zase zpět do kouta, aby nepřekážel. Eliptical Atlanta Black rozhodně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2012)

Stabilita,tichý chod, délka kroku, rozumné nastavení zátěže, poměr cena/výkon

---


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2020)

cena kvalitní a funkční provedení celkem tichý propojitelný s tabletem

Aplikace na mobil nejde najít v obchod play, musí se stáhnout zvlášť a nainstalovat Aktivace aplikace pro rozšíření nejde


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline E-strider

chtěl jsem mít alternativu, když je venku nevlídno a není možné vyběhnout. Pro manželku je to skvělé, protože je doma v soukromí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.10.2012)

skvělá náhrada běhání v nepříznivých povětrnostních podmínkách, cena, elektronické nastavování zátěže